Medlemslogin Opret profil

Info
Springmixet 4.-9. kl. - Vestbyen (Torsdag)
Ullerup Bæk Skolen afd. Skjoldborgsvej 25 - Drengesalen
Torsdag kl. 19.45 - 20.45
Ikke et opvisningshold

Velkommen til Spring, Hygge & Fællesskab 

Vi er endnu engang klar til at byde alle fantastiske gymnaster fra 4.-9. kl. velkommen til Fredericias hyggeligste hold, både tirsdag (holdnr. 15) og onsdag (holdnr. 19), som er opvisnings hold, samt om torsdagen, hvor der kun er fokus på at springe! Holdet er både for helt nye gymnaster og gymnaster der har gået til spring i kortere eller længere tid.

Vi skal i denne sæson arbejde videre fra det udgangspunkt du starter på, uanset om du kun lige kan lave en vejrmølle eller om du kan lave en araberflik-baglænder uden hjælp.

På dette hold får du mulighed for, og lov til, at afprøve dine idéer af, samt være dig selv. Vi lægger stor vægt på det sociale sammenhold og medbestemmelse til f.eks. at lave kageordning, hygge/morgen/aften ekstratræninger med meget mere! Desuden tror vi på at vi i fællesskab bliver bedre så det ikke kun er os trænere, der lære jer gymnaster noget, men i skal i lige så høj grad give gode råd til hinanden, så i alle bliver bedre 

Dette hold deltager IKKE i opvisningen, så derfor vil der heller ikke være fokus på rytme og serier på dette hold. Udover opvarmningen skal vi springe, springe og springe! Du kan sagtens gå på de øvrige Springmixet hold i samme aldersgruppe og derved få endnu mere ud af træningerne. Husk du kun betaler for det ene kontingent 

Så join det fantastiske fællesskab vi har i denne aldersgruppe 
 
Husk, dette er ikke et talenthold, men et hold med plads til alle!
 
 
På holdet må man ikke bruge indendørssko (undt. i særlige tilfælde), benyt i stedet bare fødder eller de små tynde gymnastiksko.
Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

Kalender

Markedspladsen

Når du handler via markedspladsen, støtter du os med en procentdel af det du handler for - Uden at det koster dig ekstra!

Bredt udvalg til til ALT sport! Vi støtter klubberne med 4%
Gå til markedspladsen
Du støtter din egen klub med hele 5% af det beløb, som du køber for på Hummels webshop!
Gå til markedspladsen
Banner